AFB toners Rotterdam

Gepassioneerd, betrokken en vindingrijk

Bij AFB toners staat het persoonlijk contact voorop. Geen anonieme servicemedewerkers of lange wachttijden als u vragen heeft. U weet met wie u zaken doet. André Bronkhorst is een rasechte Rotterdammer die graag de handen uit de mouwen steekt. Geen gladde verkooppraatjes of loze beloften. Doen wat je zegt, of zoals ze in Rotterdam zeggen: ‘Niet lullen maar poetsen.’

andre bronkhorst.jpg
Toners voor printer

Inkt op? 

Bestel snel en voordelig nieuwe toners en cartridges bij AFB toners

 
 

Alle merken toners en cartridges

Elke printer heeft de juiste toner of cartridge nodig voor het beste printresultaat. Zoveel printers, zoveel toners en cartridges. Heeft u een nieuwe toner of cartridge nodig? Bestel in onze webshop en AFB toners gaat voor u aan de slag. 

Brother.png
OKI.jpg
Canon.png
Samsung.png
Lexmark.png
Dell.png
Xerox.jpg
kyocera.jpg
download.png
Hewlett.jpg

Bestellen zonder zorgen

Om de juiste printer te zoeken gaat u naar onze webshop. Hier selecteert u uw printermerk. U ziet nu een overzicht van alle producten die geschikt zijn voor uw printer. Indien u uw printer niet kunt vinden in de lijst, dan kunt u in de zoekbalk het toner type invullen.

Wanneer uw printer of product niet op de webshop voorkomt, neem dan gerust contact met ons op. Wij voegen indien beschikbaar uw product dan toe aan de website, zodat u deze alsnog kunt bestellen.

Voordelig huismerk

Vindt u originele inktcartridges te prijzig?

Dan adviseert AFB toners u ons huismerk FLWR. Deze huismerk cartridges zijn van een goede kwaliteit. Ook op deze cartridges heeft u garantie. Een prima keuze voor een voordelige prijs. 

Neem contact op indien u toch liever ipv huismerk toners kiest voor originele merk producten. Deze staan niet in onze webshop maar wij maken graag een passende offerte.