top of page

AFB toners Rotterdam

Gepassioneerd, betrokken en vindingrijk

Bij AFB toners staat het persoonlijk contact voorop. Geen anonieme servicemedewerkers of lange wachttijden als u vragen heeft. U weet met wie u zaken doet. André Bronkhorst is een rasechte Rotterdammer die graag de handen uit de mouwen steekt. Geen gladde verkooppraatjes of loze beloften. Doen wat je zegt, of zoals ze in Rotterdam zeggen: ‘Niet lullen maar poetsen.’

andre bronkhorst.jpg
Toners voor printer

Inkt of papier op? 

Bestel snel en voordelig nieuwe toners, cartridges en papier bij AFB toners

Over AFB
Aanpak

Alle merken toners en cartridges

Elke printer heeft de juiste toner of cartridge nodig voor het beste printresultaat. Zoveel printers, zoveel toners en cartridges. Heeft u een nieuwe toner of cartridge nodig? Bestel in onze webshop en AFB toners gaat voor u aan de slag. 

Goedkoop printpapier

Ook voor papier bent u bij ons aan het juiste adres. AFB toners biedt kwaliteit printpapier tegen een zeer scherpe prijs. Zo profiteert u dus altijd van het goedkoopste print- of kopieerpapier. Kijk in onze webshop voor onze voordelige tarieven.

Brother.png
OKI.jpg
Canon.png
Samsung.png
Lexmark.png
Dell.png
Xerox.jpg
kyocera.jpg
download.png
Hewlett.jpg

Bestellen zonder zorgen

Om de juiste printer te zoeken gaat u naar onze webshop. Hier selecteert u uw printermerk. U ziet nu een overzicht van alle producten die geschikt zijn voor uw printer. Indien u uw printer niet kunt vinden in de lijst, dan kunt u in de zoekbalk het toner type invullen.

Wanneer uw printer of product niet op de webshop voorkomt, neem dan gerust contact met ons op. Wij voegen indien beschikbaar uw product dan toe aan de website, zodat u deze alsnog kunt bestellen.

Voordelig huismerk

Vindt u originele inktcartridges te prijzig?

Dan adviseert AFB toners u ons huismerk. Deze huismerk cartridges zijn van een goede kwaliteit. Ook op deze cartridges heeft u garantie. Een prima keuze voor een voordelige prijs. 

Neem contact op indien u toch liever ipv huismerk toners kiest voor originele merk producten. Deze staan niet in onze webshop maar wij maken graag een passende offerte. 

Waarom huismerk cartridges en toners gebruiken in plaats van origineel?

Misschien heeft u uzelf deze vraag al gesteld, "Waarom huismerk cartridges kopen in plaats van het originele model?" Hierom hebben wij een paar redenen benoemd om huismerk cartridges en toners te gebruiken inplaats van de originele modellen.

De huismerk cartridges zijn beter gevuld

Misschien heeft u uw cartridges wel eens vast gehad en vroeg u zich af: "Hier past toch wel meer inkt in dan de website liet zien?". Dat klopt, de fabrikanten van originele print artikelen vullen niet al hun cartridges optimaal zodat u blijft kopen. De huismerk producten zijn wel optimaal gevuld zodat u zo lang mogelijk door kunt blijven printen voordat u een vervangende cartridge of toner nodig heeft.

Huismerk cartridges zijn goedkoper dan originele cartridges

Printerfabrikanten hanteren een bepaald business model om hun geld te verdienen. Ze verkopen hun printers voor (te) goedkope prijzen om vervolgens het geld te verdienen op de cartridges. Als u namelijk een printer koopt moet u dus artikelen kopen die werken in de printer, dus van dezelfde fabrikant. Huismerk is een perfect alternatief voor de te dure originele cartridges. Voor deze producten betaalt u soms wel de helft van wat u voor de originele cartridges betaalt. 

De kwaliteit is vrijwel hetzelfde, soms zelfs beter

Huismerk cartridges zijn in kwaliteit bijna gelijk met hun originele componenten. Ze worden geproduceerd onder strenge (ISO) kwaliteitseisen. Hierdoor kunnen wij u ervan verzekeren dat de cartridges en toners goed zullen werken in uw printer. 

Huismerk

Dienstverlening zoals het hoort

drop blue.jpg
Persoonlijk contact
drop yellow.jpg
Goede prijs
drop pink.jpg
Goede kwaliteit

Neem contact op voor een vraag of een vrijblijvende offerte

Ik hoor graag van u!​

Bedankt voor uw bericht! U hoort zsm van mij.

CONTACT
bottom of page